Anmeldelse af Christoffer Roslyng Arbitrage Kursus - Amazon FBA

Hej - Martin her 


For godt og vel 6 måneder siden købte jeg Christoffer Roslyngs Kursus, og har drevet min forretning efter Christoffers principper og anbefalinger. 

Dette er min 6 måneders anmeldelse af, at have købt Arbitrage Kurset af Christoffer Roslyng

Lige en kort præsentation af Christoffer, og hvad han har opnået. I sommeren 2018 nåede han en omsætning på hele 500.000 inden for de første 3 måneder på Amazon. Han administrerer gruppen Amazon FBA - Netværk for Sælgere i Danmark. Derudover er han den eneste aktive udbyder af online Amazon kurser på Dansk inden for arbitrage og private label. 

For at give denne anmeldelse perspektiv, så vil jeg give jer et indblik i mig som anmelder og hvad mit udgangspunkt var, da jeg startede ud på Amazon og som ny kursist hos Christoffer. Derefter vil jeg giver jer et indblik i hvordan kurset er opbygget af ydelser og videoer. 

 

Da jeg startede ud med Amazon, ville jeg begynde med noget stille og rolig arbitrage ved siden af mit deltidsarbejde som tjener. Dette betød at jeg fx købte brugte bøger og spil fra Røde Kors og Elgiganten for at sælge dem videre med fortjeneste på Amazon. Da jeg startede fulgte jeg gratis video guides Youtube fra flere Amazon guruer der guidede mig til, hvordan man gør alt det med at købe og sælge på Amazon. Problematikken var at de ofte ikke var særlige relaterbare for mig at følge. Derfor tog det mig ikke længe at købe dette Arbitrage kursus, da jeg så at det var på Dansk. 

Da jeg købte Christoffers kursus, havde jeg netop sendt min første kasse af produkter ind til Amazon, det vil sige at jeg intet havde solgt endnu. 

I kurset er der 60 + videoer inddelt i følgende 12 moduler:

 1. Introduktion
 2. Din administrationsbygning
 3. Online Arbitrage 1
 4. Online Arbitrage 2
 5. Retail Arbitrage 
 6. Wholesale Arbitrage 
 7. Forsendelse til Amazon 
 8. Salg af dine produkter
 9. Vejen til din succes
 10. Restricted brand / Category 
 11. Få hjælp her
 12. Afslutning

Den overordnede struktur i videokurset er at ved hver begyndende modul, introducerer han overordnet hvad konceptet er med et slideshow, fx modulet Online Arbitrage 1 - Her Indleder han med en uddybende forklaring på konceptet bag Online Arbitrage.


Senere i modulet kommer han ind på, hvilke konkrete værktøjer og indstillinger han benytter til at finde produkter. Ved modulets slutning ser man en 30 minutters gennemgang af, hvordan han gennemgår adskillige Danske hjemmesider, alt imens han fortæller om sine overvejelser til at købe produkter til videresalg, for til sidst at finde et profitabelt produkt! Dette fik jeg personligt virkelig meget ud ud af, da man ser Christoffers proces i at købe ind og dermed ikke bare at man får det fortalt. 

Det er tydeligt at Christoffer har en ambitiøs tilgang til Amazon FBA, fx er han utrolig selektiv med at udvælge produkter. Derudover synes han ikke at man bør sælge brugte produkter på Amazon, da det øger risikoen for, at man får en dårlig anmeldelse. Hvilket var vildt  frustrerende, da jeg netop havde sendt en kasse ind med brugte produkter, heldigvis har jeg ingen dårlige anmeldelser fået endnu! 


I forlængelse af Online Arbitrage Del 2, åbner Christoffer op for en ny mulighed. Han har lavet en aftale med et prep center i England, der både modtager, pakker og sender dine varer ind til Amazon. Dette betyder at alle kursister, der har købt Christoffer Roslyngs kursus, kan få adgang til at gøre Online Arbitrage i England! Det vil sige at du kan købe i England og sælge i England, og derfor aldrig behøver at pakke et produkt igen. Jeg har personligt, ikke benyttet denne service endnu. Men det er helt klart noget jeg snart har tænkt mig at gøre i den nærmeste fremtid!

Det er tydeligt i kurset, at der er lagt mere vægt på Online Arbitrage frem for Retail Arbitrage. Der er dog et enkelt eksempel, hvor man ser Christoffer gå i føtex for at købe et produkt fysisk. Christoffer ligger heller ikke skjul, på at indtjeningsmulighederne er langt højere på online delen, da du ikke er begrænset til fysisk at skulle finde produkterne som du er med Retail Arbitrage. 

I starten af kurset gennemgår Christoffer i sin administrationsbygning ved at starte en Amazon FBA forretning. Fx får man en dybdegående introduktion til, hvad der er nødvendigt til en Amazon FBA forretning rent lovmæssigt både af Amazon, England og Danmark. Man bliver også henvist til et Dansk regnskabsprogram, hvor man får hele 12 måneders gratis forbrug af denne ydelse. Dog bliver man ikke henvist til konkrete løsninger på, hvordan man håndterer VAT. 

Klik her for at se hvordan jeg håndterer Dansk Regnskab og VAT i England

I kurset følger der Christoffers Ungating kursus med. Af hvad jeg har fået at vide, så er det blevet sværere, og sværere at blive ungated i diverse kategorier, da Amazon hvert år skruer op for kravene. Derfor er det guld værd, at jeg allerede nu kan komme i gang med at få tilladelse til at sælge flere ting, og forhåbentligt på et tidspunkt at kunne få adgang til at sælge i alle kategorierne. 

I kurset fortæller Christoffers sit trick om at blive un-gated i et enkelt brand indenfor en kategori, så åbner det op for hele kategorien. I kurset er der ikke eksempler på et konkret produkt, der har virket til ungating, mén til gengæld får du meget detaljeret anbefalinger til hvad de dokumenter du skal sende ind til Amazon skal indeholde, og hvor og hvordan du skal gøre dette.

Jeg ved at der er flere i mit eget Amazon netværk, der har lykkes med at blive ungated i flere kategorier, ved at følge netop dette kursus. Jeg har selv forsøgt mig at blive ungated i Legetøj, som jeg ikke har haft held med endnu, men afventer svar fra Amazon i mit andet forsøg på at blive ungated. Dette vil jeg i den nærmeste fremtid lave et indlæg omkring. 

Af andre ydelser der følger med i dette kursus, får du også en ekstra langvarig hjælp ved at få adgang til Amazon Netværk Kun For Kursister. 

Da dette er en mindre afgrænset gruppe, er min opfattelser at folk er mere behjælpelige i denne. Derudover, så er der også adskillige uddybninger om Amazon både omkring indholdet i Christoffer Roslyngs kursus, som du kan hente herfra. Når jeg har i tvivl om noget, er der ikke gået mere end et par minutter, til at en hjælpelig sjæl har svaret mig.

Af og til er der fra Christoffers side også blevet delt, virkelig gode deals. Fx havde Wupti på et tidspunkt, priserne på flere af deres produkter, som kun blev delt inde på denne gruppe.

Derudover får du også 6 måneders gratis e-mail support fra Christoffer Roslyng. 

Jeg har ofte benyttet mig af sende e-mails til Christoffer, som altid blive besvaret indenfor relativt kort tid. Denne ydelse, gør det enormt trygt at have en Amazon forretning, da man nemt kan af- og bekræfte til om jeg gøre noget rigtigt ift. Amazon regler.

Min endelige anmeldelse af Christoffer Roslyngs Arbitrage kursus:

 

Der er ret mange nuancer i at drive en Amazon FBA forretning, og Christoffer er utrolig dygtig til at formidle dette. Kurset er rigtigt god som en introduktion til nybegynderen, den der allerede er begyndt, men mangler et ekstra skub i forretningen.  Jeg har også personligt også haft meget værdi af at kunne bruge kurset, som en slags opslagsbog efterfølgende, hvis jeg har været i tvivl om noget.

 Skulle jeg nævne noget jeg savnede i kurset, så ville det være at jeg gerne ville have set flere konkrete eksempler. Fx en konkret løsning på regnskab i England og flere konkrete eksempler på profitable produkter købt i Danmark. Da man som nybegynder kan have svært ved at finde gode produkter, med en helt ny Amazon bruger i Danmark. Kurset er nok heller ikke til dig, der udelukkende vil lave retail arbitrage eller købe og sælge brugte varer, men omvendt kan Christoffers måde at tjene penge på Amazon være en ny mulighed for dig.

Da jeg så prisen på kurset, hvilket var mere end jeg normalt ville give for e-produkt, tøvede jeg noget, da jeg tænkte at alt mit overskud ville forsvinde fra de kommende måneder. Heldigvis har jeg turde at satse på den hjælp jeg nu måtte få fra kurset. Dette har ikke alene betalt kurset tilbage mange gange, men også åbnet op for at kunne se Amazons potentiale, på samme måde som Christoffer gør.Dette kursus har åbnet mine øjne fra at lede efter brugte bøger i Røde Kors og have et deltidsarbejde som tjener, til i dag at omsætte et stigende beløb mellem 3000-4000 pund om måneden med et profit overskud på 30-40%.

Dette er gjort med de samme forudsætninger, som enhver anden nystartet Amazon bruger, og udelukkende ved hjælp af kursets råd om OA og RA i Danmark, og selvfølgelig hårdt arbejde. Jeg vil endda mene at dette absolut muligt, for alle der starter ud med de samme redskaber du får fra dette kursus. Mit eksempel er endda i den ydmyge kategori i den lukkede gruppe ‘’kun for kursister’’ har jeg set at helt nye kursister omsætter nogle ret vilde beløb fra starten af. 

Jeg vil altså varmt anbefale dette kursus, jeg kan ikke takke Christoffer nok, for at have hjulpet mig væk fra at have et tjener job til i dag at have skabt en rentabel forretning, hvor jeg kan tjene penge online.

De få tusind kroner jeg har givet for kurset, har givet mig noget af det bedste økonomiske afkast igen. En sidste vigtigt pointe er, at hvis du ligesom mig førhen, finder gratis råd på nettet er der vildt meget misvisende information, der kan skade din Amazon forretning, derfor er det vildt vigtigt at vælge de informationer du indtager med omhu. Jeg kan personligt stå inde for de anbefalinger Christoffer giver i sit kursus, jeg er sikker på at du vil blive positivt overrasket at have været kursist i Arbitrage Kurset af Christoffer Roslyng som jeg personligt har været. 

Jeg håber at denne anmeldelse har hjulpet dig, til at vide om Christoffer Roslyngs kursus er noget for dig, hvis du har yderligere spørgsmål, så smid en kommentar nedenfor så svarer jeg gerne omkring min erfaringer med at tage dette kursus og kursets indhold. 🙂